&&&&okol&dov& rohl&ky&&&&
&&&&Rozpis na 20 kousk:&&&&
&&&250 g mlet&ch oech (vla&sk&ch nebo l&skov&ch&&&&
&&&250 g cukru mouky&&&
&&&1 vejce&&&
&&&1 loutek&&&
&&&20 g strouhanky&&&
&&&& &&&
&&&&Na kr&m:&&&&
&&&50 ml ml&ka&&&
&&&3 a 1/2 l&ce hladk& mouky&&&
&&&250 g m&sla&&&
&&&100 g cukru mouky&&&
&&&& &&&
&&&&Na polevu:&&&&
&&&200 g hok& kol&dy&&&
&&&50 g ztuen&ho pokrmov&ho tuku&&&
&&&& &&&
&&&&Postup:&&&&
&&&1. Z mletc&h oech, cukru, vejce, loutku a strouhanky si pipravte tsto. Vytvarujte z nj rohl&ky velk& asi 6 cm. dejte je na plech s pe&c&m pap&rem a vr&ek kad&ho rohl&ku trochu zm&knte noem. Pete pi 150 C, zhruba 5 minut. Pak tepltou sniet na 100 C a pete je&t asi 30 minut. Hotov& rohl&ky nechte vychladnout.&&&
&&&2. Ml&ko svate s moukou a nechte vychladnout. M&slo vy&lehejete s cukrem do pny. Postupn za&lehejte mounou ka&i. Kr&m nast&kejte na rohl&ky. Nechte v chladu ztuhnout.&&&
&&&3. V hork& l&zni rozpuste okol&du s nakr&jen&m tukem. Do polevy nam&ejte ztuhl& rohl&ky a nechte ji zaschnout.&&& |