www.CelySvet.cz - recepty online, encyklopedie: pokojové rostliny, psi, kočky, státy

Ovocný salát s tvarohem a pistáciemi

Zdravý dezert z podzimního ovoce, ochuceného tvarohu a pistácií


Čas přípravy: 15 min
Počet porcí: 2 porce
Kalorie: 587 / 1 porce
Kalorie: 124 / 100 g

Potřebujete potraviny:
Švestky: 250 g (zralé, omyté, zbavené pecek, rozčtvrcené)
Hroznové víno: 250 g (rozpůlené bobule, zbavené jader)
Tvaroh plnotučný: 200 g
Hrušky: 1 ks (bez jader, nakrájené na plátky)
Mléko: 4 polévkové lžíce (plnotučné)
Pistácie: 20 g (nasekané)
Skořice: 1 kávová lžička

Potřebujete náčiní:
Talíř dezertní (2 ks)
Miska

Postup přípravy:
Krok 1: V misce smícháme tvaroh s mlékem a skořicí.

Krok 2: Ovoce upravíme na dezertní talířky a navršíme na ně ochucený tvaroh.

Krok 3: Dezert posypeme nasekanými pistáciemi, případně opraženými nasekanými mandlemi a vychlazený podáváme.



Všechny recepty online na www.CelySvet.cz :