Všechny recepty : Masové pokrmy : Řecká kuchyně : Jednoduchý :

Masové karbanátky po řecku

Masové karbanátky s olivami, paprikou a fetou servírované s ochuceným smaženým pórkem


Čas přípravy: 40 min
Počet porcí: 4 porce
Kalorie: 116 / 1 porce
Kalorie: 108 / 100 g
Zobrazit podrobné nutriční hodnoty :

Recept online: Masové karbanátky po řecku: Masové karbanátky s olivami, paprikou a fetou servírované s ochuceným smaženým pórkem


DDM (GDA) - doporučené denní množství energie a živin pro průměrného člověka (denní příjem 2000 kcal): Masové karbanátky po řecku

Potřebujete potraviny:
Pórek: 2 ks (podélně rozkrojená bílá část nakrájená na 3 cm kousky)
Hovězí mleté maso: 100 g
Smetana: 50 ml
Víno bílé suché: 3 polévkové lžíce
Mléko: 2 polévkové lžíce
Sýr feta: 20 g
Olivy černé: 1 polévková lžíce (bez pecek, nakrájené)
Olej olivový: 1 polévková lžíce
Paprika sladká: 0.5 kávové lžičky
Estragon: 0.5 kávové lžičky
Sůl
Pepř

Potřebujete náčiní:
Pánev (2 ks)
Mísa

Postup přípravy:
Krok 1: Mleté maso vložíme do mísy a zpracujeme s nasekanými olivami, mlékem, paprikou, solí a pepřem.

Krok 2: Z masové hmoty vytvoříme malé karbanátky a do středu každého z nich vmáčkneme kousek fety.

Krok 3: Karbanátky osmažíme na olivovém oleji na pánvi po obou stranách dozlatova.

Krok 4: Na druhé pánvi na zbytku oleje osmažíme kousky nakrájeného pórku, které podlijeme vínem, smetanou a ochutíme estragonem, solí a pepřem.

Krok 5: Teplé karbanátky podáváme s osmaženým pórkem a smetanovou omáčkou.

Vytisknout recept :

Recepty a kuchařka online. Rady a tipy při vaření :






Podpořte nás · Kontakt· Kniha návštěv · RoboStav
Copyright (c) 2024 by CELÝSVĚT. Všechna práva vyhrazena!
Kontaktní e-mail: celysvet(zav)email.cz



IQ test online

Recepty online

Hry online

Test Jasnovidce

Výukový slovník English
Svátek má  Taťána, zítra Arnošt